Σύνδεσμοι

Sir Alex Ferguson

premierleague.com

manutd.com

englishfootball.gr

liveonsat.com

 

 

Social Media

facebook

facebook

 

sir-alex-ferguson

Τελευταίοι Αγώνες

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020
Manchester United 1 : 0 West Bromwich
22:00 | Old Traford, Manchester
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020
Everton 1 : 3 Manchester United
14:30 | Liverpool, Goodison Park
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020
Manchester United 0 : 1 Arsenal
18:30 | Old Traford, Manchester
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
Manchester United 0 : 0 Chelsea
17:00 | Old Traford, Manchester
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020
Newcastle United 1 : 4 Manchester United
22:00 | St. James' Park, Newcastle
A A A

Μετά από πέντε χρόνια ο πρώην αμυντικός της Manchester United, Patrice Evra, επέστρεψε στο Old Trafford, που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

   Ο πρώην Γάλλος διεθνής, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Ιούλιο, επιστρέφει στον σύλλογο που έπαιξε συνολικά 379 φορές από το 2006-2014. Ο Evra δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία φοράει τα ρούχα των προπονητών της Manchester United. Η Manchester United θα τον βοηθήσει στην εκπαίδευση του στην προπονητική.

   Ο Evra διαθέτει από το 2013 δίπλωμα προπονητή UEFA B, και πλέον στοχεύει να μείνει έναν χρόνο εκτός δράσης προκειμένου να πάρει το δίπλωμα UEFA A και να μπορεί να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή. Ο ίδιος όταν αποχώρησε από τους «Κόκκινους Διαβόλους» το 2014, μίλησε για υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν, αλλά από ότι φαίνεται η αγάπη του για την Manchester United τα ξεπερνάει, καθώς είναι εμφανώς χαρούμενος που επέστρεψε.

πηγή: www.eyap.gr 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Member Card

ver1 back

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Το Hellenic Supporters Club παρέχει στα μέλη του:

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Official Newsletter

Share this!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn